EHBO in de klas, op school of sportclub

Wil jij je EHBO-diploma halen? Wat tof. Niet alleen is het fijn voor jezelf, maar hiermee maak jij Nederland een stukje veiliger! 

Of je nu alleen leert reanimeren of ook leert wat je bij andere ongevallen doet... Het is allemaal belangrijk. Hoe vervelend het ook is, er kan van alles gebeuren. Denk aan een teamgenoot die bij een sliding op het voetbalveld verkeerd terechtkomt of wanneer een vriendin valt met de fiets en haar arm breekt. Weet jij wat je moet doen? 

In onze cursussen leer je hoe je anderen in nood helpt. We hebben hiervoor verschillende pakketten: snelcursus EHBO, basiscursus EHBO, reanimatielessen en nog veel meer. Meer weten wat bij jou het beste past? Neem dan contact op met ehbo.districtutrecht@rodekruis.nl o.v.v. sponsortikkie EHBO. 

Laat je sponsoren! 

Niet iedere school of sportclub heeft budget om alle jongeren een cursus te laten volgen. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Bedenk zelf een leuke actie en haal hiermee geld bij bijvoorbeeld familie of buren op voor jouw cursus. Maak hiervoor je eigen actiepagina aan en verzamel het benodigde bedrag bij elkaar.*

Hoe? Ga bijvoorbeeld pannenkoeken bakken, doe klusjes voor anderen, ga kilometers wandelen of een organiseer een bingo. Alles kan! 

Let op! Haal je meer geld op dan het bedrag voor de cursus? Dit gaat naar een fonds voor EHBO-cursussen aan kansarme jongeren. Zo help je ook anderen aan een cursus! 

Meedoen? 

Heeft jouw school, klas of club zich al aangemeld? Bij de teams staat jullie actiepagina. Maar hebben jullie je nog niet aangemeld? Geen probleem. Neem hiervoor contact op met ehbo.districtutrecht@rodekruis.nl o.v.v. sponsortikkie EHBO en informeer naar de mogelijkheden. 

 

Bekijk alle
02-02-2022 | 20:58 Aan: helden voor reanimatie
02-02-2022 | 17:37 Aan: Actie EHBO cursus gastheer/gastvrouw
02-02-2022 | 11:03 Aan: Actie EHBO cursus gastheer/gastvrouw
01-02-2022 | 20:55 Aan: EHBO cursus
27-01-2022 | 16:13 Aan: Actie EHBO cursus gastheer/gastvrouw