Kom in actie voor het Rode Kruis Gooi & Utrecht!

Wat fijn dat jij ons helpt! Of je geld wilt ophalen voor onze hulp op de vaccinatielocaties en in verzorgingshuizen, óf je je wilt laten sponsoren om een EHBO-diploma te halen... Het kan allemaal! 

Verzin een sponsoractie!
Het Rode Kruis is een vrijwilligersorganisatie die bestaat dankzij donaties. Hierdoor staan we met ruim 16.000 vrijwilligers voor iedereen klaar die een beetje hulp kan gebruiken. We helpen bij het vaccineren, zetten ons in voor voedselhulp en geven leuke gastlessen. Maar dat is niet alles. Je komt ons ook tegen op bijvoorbeeld festivals waar we EHBO leveren. En met onze vele EHBO-cursussen zorgen we dat nog veel meer mensen anderen kunnen helpen wanneer dat nodig is. Wil jij helpen? Bedenk een leuke actie en haal geld voor ons op!

We helpen overal
Ook bij jou in de buurt. Het Rode Kruis Gooi & Utrecht bestaat namelijk uit meerdere afdelingen: Utrecht, Amersfoort-Eemland, De Bilt, Gooi en Vechtstreek, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Lekstroom, Baarn-Soest, Bunschoten-Spakenburg, Rhenen, Vijfheerenlanden en Zeist
.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Simon

30-06-2024 | 19:04 Aan: Martin Luther Kingschool gaat Hollen voor Mueslibollen Omdat ons knappe nichtje Emma zo geweldig gelopen heeft voor het goede doel!!!